Taxatierapport | Goedkoopste NVM makelaar in Rotterdam

De Goedkoopste NVM makelaar in Rotterdam verzorgt voor een zeer voordelig tarief uw taxatie in Rotterdam en omgeving. Uiteraard taxeren wij enkel volgens de laatste richtlijnen. Onze taxatierapporten worden zo opgesteld dat deze voldoen aan de eisen van alle hypotheekverstrekkers. Wij garanderen een snelle afwerking en streven ernaar om het taxatierapport binnen drie werkdagen te kunnen overhandigen.

Wanneer een taxatierapport nodig?

Een taxatie kan bij verschillende aangelegenheden noodzakelijk zijn. Wij zullen u de drie meest voorkomende voorstellen.

  • Financieren / kopen van een woning;
  • Wanneer u een woning koopt zal de bank van een onafhankelijke taxateur willen weten of de koopprijs reëel is. Hiervoor zal een andere makelaar / taxateur een taxatierapport opmaken;
  • Verbouwen / verbeteren van de woning;
  • Als u een woning wilt verbouwen en daarvoor een extra hypotheek gaat afsluiten dan heeft u een taxatierapport nodig. Hiervoor zal een makelaar / taxateur een rapport opmaken;
  • Echtscheiding of erfenis;
  • Bij een echtscheiding of erfenis hoeft niet per definitie een taxatierapport te worden gemaakt. Echter in geval van tegenstrijdige belangen en / of meningen kan het opmaken van een taxatierapport wel duidelijkheid geven. Hiervoor zal een makelaar / taxateur een rapport opmaken.

Gevalideerd taxatierapport Rotterdam en omgeving

Wanneer u een hypotheek wilt aanvragen is het van belang dat u een gevalideerd taxatierapport kunt overhandigen. Een NWWI taxatierapport voldoet aan de eisen van alle geldverstrekkers. Wij leveren al een gevalideerd rapport voor € 546,86 (incl. btw).

NB. Niet alle hypotheekverstrekkers hanteren dezelfde geldigheidsduur voor een taxatierapport. Het kan uiteenlopen van drie tot zes maanden. Vraag dus altijd even aan uw hypotheekverstrekker welk termijn hoe lang het taxatierapport geldig is.

Snel een taxatie nodig? Plan dan nu een afspraak in.

De Goedkoopste NVM makelaar in Rotterdam is aangesloten bij NVM, NRVT en het NWWI.